Astfel, sunt disponibile opt posturi pentru ospătari, patru pentru bucătari/commis de cuisine, două pentru recepţioneri, şi câte un post pentru coordonator evenimente, sous chef, organizator salon mic dejun, agent operaţiuni hotel şi agent servicii clienţi. 

Conform sursei citate, posturile sunt pentru persoanele care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră sau permanentă în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt şi alţi angajatori germani, reprezentaţi de Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională Hessa. Pentru ocuparea acestor posturi se va organiza selecţie la Braşov în luna octombrie 2017. 

Calificare profesională şi experienţa în domeniul în care aplică, precum şi cunoştinţe bune şi foarte bune de limbă germană şi engleză sunt condiţii esenţiale pentru cei care doresc să ocupe aceste posturi, se arată în comunicatul AMOFM. 

“Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800 – 2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar şi sous chef, 1.850 – 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepţioner, organizator salon mic dejun, agent operaţiuni hotel şi agent servicii clienţi, 2.000 – 2.500 euro brut/lună, pentru postul de coordonator evenimente”, precizează Agenţia. 

Angajatorii pot asigura cazarea gratuit/contra cost sau pot ofere sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. 

Persoanele cu domiciliul în Bucureşti, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti.

SURSA: Agerpres