Război total pe scena politică cu doar câteva zile înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale. Președintele Klaus Iohannis și șefa PSD, Viorica Dăncilă, se bat pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni. Dăncilă joacă tare și l-a făcut praf pe Iohannis chiar la ultima apariție publică înaintea votului de duminică.

Dăncilă dă de pământ cu șeful statului și trece la amenințări. Spune că Iohannis va avea probleme de luni, de când nu va mai avea imunitate pentru că va pierde alegerile. Dăncilă s-a enervat după ce parlamentarul liberal, Florin Roman, a atacat-o, întrebând-o de unde a avut bani pentru ceasurile de lux pe care le poartă.

Dăncilă s-a enervat și a spus că ceasul pe care-l poartă nu costă mai mult de 5000 de euro și că i-a fost făcut cadou de către soțul său. Dăncilă a vorbit la România TV și despre casa de vacanță din Predeal, despre care a spus că are doar un libing, o bucătărie mică și trei camere la etaj. Șefa PSD îl invită pe Iohannis să răspundă penal pentru cele șase case pe care le-ar avea la Sibiu.

„Iohannis va răspunde în instanță pentru cele șase case pe care, atunci când nu va mai avea imunitate. Pe una a pierdut-o pentru uz de fals. Domnul Roman, ce visează noaptea scrie ziua. N-am văzut să fie interesat de casele lui Klaus Iohannis. Nu sunt pasionată de ceasuri, nu am ceasuri scumpe, dar vă zic că dacă eram pasionată aș fi putut să-mi iau pentru că aveam salariul de europarlamentar.N-au avut ce să lipească de mine, n-au avut case, n-au avut dosare și atunci domnul Roman a zis că trebuie să lipim ceva de Viorica Dăncilă”, a spus Dăncilă la RTV.