Liderul PSD a transmis, cu puțin timp în urmă, un mesaj pe pagina sa de socializare. În prag de An Nou, Marcel Ciolacu îi felicită pe români pentru că au reușit să oprească „tăvălugul dreptei în 2020”, care a „vrut să dețină controlul total” și să „subjuge România”.

De asemenea, acesta îi îndeamnă în continuare pe toți românii să se implice și să-și facă vocea auzită și de acum încolo, pentru ca în 2021 să „zdrobim definitiv coaliția pierzătorilor”.

Ciolacu: 2021 se anunță un an al austerității

„Au vrut să subjuge România în 2020. Au vrut să dețină controlul total. Și pentru asta au fost în stare să meargă până acolo încât să se joace clandestin cu viețile voastre, pentru că n-au avut alt răspuns pentru a stopa pandemia.

Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an! Voi !!!

Voi sunteți cei care ați găsit soluții, atunci când statul v-a lăsat pe cont propriu! Iar apoi le-ați demonstrat prin vot că sunteți mai puternici ca ei.

De aceea, cea mai bună lecție a acestui an este că fiecare dintre noi poate face diferența și toți ar trebui să încercăm să schimbăm lucrurile care nu ne convin.

2020 a fost un an teribil. Iar 2021 se anunță un an al austerității, un an extrem de greu pentru milioane de familii!

De aceea vă îndemn să vă ridicați, să vă implicați și să vă faceți auzită vocea din nou! Împreună, am reușit să oprim tăvălugul dreptei în 2020. Tot împreună, ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliția pierzătorilor. Vom învinge acest virus perfid și ne vom lua viețile înapoi! Vom readuce prosperitatea, dreptatea și speranța!

Împreună, schimbăm România în 2021!”, a transmis Marcel Ciolacu în postarea sa de pe Facebook.

Sursă foto: INQUAM/Ilona Andrei