Gabriel Mutu, a afirmat că pe lângă sancțiunea de retragere a sprijinului politic, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, riscă să fie exclus din PSD. Bădulescu este un apropiat de Gabriela Firea și a fost printre cei care s-au poziționat împotriva lui Dragnea, în timpul războiului primarului cu liderul PSD.

”Astăzi la ora 18.00 vom avea CEX-ul la bucurești și pe ordinea de zi va fi și această temă.
Am avut o discuție cu domnul Bădulescu și i-am explicat că dacă continuă în aceeași notă, atunci retragerea sprijinului politic se va transforma în excludere din partid. Dânsul a făcut o notificare că nu i se respectă dreptul la apărare. Nici vorbă despre așa ceva!

Văd că în continuare are intervenții telefonice și spune neadevăruri, ca să nu spun minciuni. În momentul în care partidul decide să-ți retragă sprijinul politic, acest lucru se întâmplă și punct. Mai departe, ceea ce crede el despre mine, despre secretarul general al PSD sau despre președintele partidului, este treaba lui. Sunt 55 de membri în CEX-ul PSD București și în funcție de cum vor vota membrii acestui for, i se va retrage sprijinul politic sau nu.”, a declarat Mutu, la Antena 3.