„Nu, nu vă încurc cu chestiuni juridice, acum când aveți alte preocupări mai importante. Cum mai e viața dumneavoastră ? Toate bune? Ați găsit loc de parcare azi dimineață în Piața Constituției ? Uitasem, aveți șofer care vă lasă in gura Ziariștilor și nu vă mai intrresează chestiunile astea mărunte. 

Vreau să cred că dacă ați veni la serviciu cu mașina proprie, ați fi deranjat de faptul că primăria localității ăsteia care se crede capitală, blochează Piața Constituției mai mult de 6 luni pe an , fără să-i pese de oamenii care mai lucrează pe-aci”, a scris Eliza Ene-Corbeanu, pe facebook. Avocata promite că îl votează pe Augustin Lazăr dacă îi cere Gabrielei Firea să se preocupe de construirea unei parcări, „în loc să atârne luminițe și ghirlande”. „E bine și cu astea, dar fericirea dispare repede când n-ai unde să-ți lași mașina. M-am luat cu vorba și am uitat ce voiam să vă rog. Mai aveți numărul de telefon al grefierei care v-a făcut încurcătura aia din care nu știți cum să ieșiți ? Că poate o tulburăm și pe doamna primar cu vreun document nepotrivit. 

Noi, cetățenii care muncim și parcăm în Piața Constituției, vă rugăm, reepectuos, să ne comunicați datele de contact ale doamnei grefier, în vederea completării dosarului de nemulțumiri și reclamații la adresa primăriei generale. 
Cu adânc respect, unul din cei prea mulți”, încheie postarea Eliza Ene-Corbeanu.