GECAD ePayment organizează miercuri 8 octombrie 2008 o nouă ediţie a Şcolii de Afaceri ePayment, intitulată Marketing IDEA Workshop şi având ca temă creşterea vânzărilor magazinelor online în sezonul sărbătorilor de iarnă. Invitaţii acestei ediţii sunt Marius Ciocan, Project Manager FunGift şi Victor Kapra, Online Content Manager Publimedia.

În prima parte a Marketing IDEA Workshop, Marius Ciocan şi Victor Kapra vor discuta despre instrumentele şi canalele de promovare online şi vor oferi soluţii concrete pe care magazinele online le pot folosi pentru a-şi creşte veniturile în iarna 2008.

A doua parte a evenimentului este dedicată workshop-ului „Cum să vinzi mai mult de sărbători? Idei practice pentru un Crăciun Fericit”. Participanţii vor avea ocazia să construiască o strategie de promovare online cu obiectivul de a creşte veniturile în perioada sărbătorilor de iarnă.

Şcoala de Afaceri ePayment: Marketing IDEA Workshop este un eveniment dedicat tuturor magazinelor online şi celor care îşi doresc să înceapă o afacere pe Internet. Participarea este gratuită.

Sursa: GECAD