Dragoş Petrescu va ocupă funcţia de preşedinte. „Acest transfer de funcţie, de la Dragoş la mine, a început, practic, în urmă cu câţiva ani. Până în momentul de faţă, preluarea acestei poziţii este realizată în proporţie de 60% şi continuă fără a perturbă activităţile companiei. Grupul îşi va continua strategia de dezvoltare, prin deschiderea de noi locaţii”, a declarat Daniel Mischie.

Până de curând, Daniel Mischie a fost Chief Operating Officer în cadrul grupului City Grill. Alături de Dragoş Petrescu, a pus bazele primului restaurant al grupului, în 2004. Între anii 1999 şi 2003, a fost administrator al grupului de restaurante „La Mama”, ca subordonat direct al lui Dragoş Petrescu.
Daniel Mischie este de formaţie economist. A absolvit Facultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar Bancare Interne şi Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice, în 2000. În perioada 2010-2012, a urmat cursurile Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucureşti în colaborare cu Kennesaw State University (ASSEBUS), obţinând diploma de Executive Master of Business Administration.
Grupul City Grill are în prezent în portofoliu şapte branduri – restaurantele City Grill, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere , Pescăruş, Hanu’ lui Manuc, şi Cafenelele City Cafe şi 17 locaţii.