În această perioadă, COVID-19  a afectat modul în care se desfășoară activitatea pentru fiecare business, multe companiile folosind acest moment pentru a analiza modalități de a crește eficiența operațională și de a reduce costurile pentru momentul în care afacerea revine la normal – post coronavirus. Această perioadă a avut un impact masiv din punct de vedere operațional, astfel încât business-urile s-au orientat către diferite metode de menținere de comunicare interne și externe.

Companiile deja au început să identifice metode prin care asigură siguranța angajațiilor săi prin intermediul serviciului de transport persoane privat. Prin intermediul acestor servicii, angajatorii pot eficientiza procesului de transport de la locul de muncă către casă și invers, astfel încât să păstreze siguranța operațională necesară în această perioadă.

Companiile ar trebui să-şi revizuiască politica de călătorie existentă pentru a se adapta, susţin cei de la FREE NOW. Criza ne poate lăsa să simțim că nu suntem sub control, fiecare business având drept scop depășirea momentului și revenirea operațională. Siguranța este primordială pentru o bună desfășurare operațională, astfel evitarea/reducerea circulației cu mijloacele în comun reprezintă un prim pas prin care se poate asigura siguranța

Nu se știe deocamdată când ne vom întoarce la normal, dar prin evitarea locurilor aglomerate și respectarea sfaturilor ale Organizației Mondiale de Sănătate, putem treptat să ajungem la normalitate și să ne păstra în siguranță.

În această perioadă, FREE NOW a luat măsurile necesare pentru a asigura siguranța șoferilor și angajațiilor prin introducerea panourilor de protecție, incurajarea opțiunii de plată card și obiectele necesare pentru a realiza dezinfectarea.
În continuare prioritar este să ai mai multă grijă de tine și să te ții în siguranță prin urmarea unor etape esențiale:
– să porți masca de protecție când ieși în spațiile aglomerate sau când utilizezi serviciul de transport persoane privat
– să te speli pe mâini cât mai des și să eviți să-ți atingi fața
– utilizarea metodei de plată card

FREE NOW for Business te poate ajuta să eficientizezi costurile și să asigure procesul operațional pe care-l desfășori:
– cost control: alocarea eficientă a resurselor în funcție de nevoile fiecărui angajat
– vizibilitate deplină: date în timp real cu privire la resursele alocate
– automatizare: actualizarea/excluderea angajațiilor, documente contabile
– siguranță ridicată