Cunoscut până acum ca Ferma vedetelor, reality-show-ul de pe Pro TV se va schimba aproape în totalitate în noul sezon, anunță reprezentanții Pro TV, citați de paginademedia.ro. Noul show se va numi simplu, Ferma, iar locul Monicăi Bârlădeanu este luat de o nouă prezentatoare, Mihaela Rădulescu. Din primele indicii date de Pro TV, noua formulă a Fermei aduce mai mult ca un Exatlon „mai de la țară”. Mihaela Rădulescu va fi secondată de Cristian Bozgan, „cu o experiență militară extinsă” și specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme.

“Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie”, au spus reprezentanții Pro TV despre Cristian Bozgan.  La rândul său, acesta a dezvăluit că toată viața s-a antrenat cu persoane puternice și a învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. “Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura…sau pe mine!”, a comentat Cristian Bozgan.

Mihaela Rădulescu a confirmat revenirea la Protv. “Revin și… nu oricum, ci într-un loc total neașteptat – în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aștept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o … nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoționant… exact combinația pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viață.”

Show-ul se va numi Ferma, în loc de Ferma vedetelor, cum a fost până acum. Vor fi 18 concurenți  care vor proveni din medii sociale diferite, cu profesii diferite personalități puternic. ProTV nu a menționat dacă va mai avea sau nu vedete. “Acțiunea” show-ului va fi într-o zonă izolată din munții României, pe timp de iarnă. Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii Ferma. Ei vin în locul Monicăi Bârlădeanu și a lui Nea Rață. “Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de Pro TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunțate ulterior”, au menționat reprezentanții Pro TV.