Aceste schimbări vor influenţa structura organizaţională a regiunii astfel: o nouă divizie de business, condusă de Sergey Zemkov, va administra activităţile companiei în Rusia şi ţările din Asia Centrală şi Transcaucazia, raportând direct către CSMO.
„Kaspersky Lab a demonstrat un succes remarcabil în dezvoltarea business-ului din EEMEA, compania fiind acum pe primul loc în pieţele de retail din Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Africa de Sud şi din majoritatea ţărilor est-europene”, spune Garry Kondakov. „Am încredere că noile schimbări de management din regiune ne vor ajuta să creştem notorietatea brand-ului Kaspersky Lab şi să întărim poziţia companiei la nivel global”, completează Kondakov.

Vasily Dyagilev va fi responsabil de creşterea business-ului în America Latină, Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, ocupându-se în mod direct de birourile locale din regiune. Principalele obiective pe care Dyagilev le are în plan presupun continuarea dezvoltării reţelelor de parteneri, precum şi extinderea suportului tehnic şi de marketing oferit distribuitorilor.

„Ţările din regiunea EEMEA au un potenţial considerabil, iar acest lucru l-am observat după numai câţiva ani de business intens în aceste pieţe, care ne-au ajutat să obţinem rezultate foarte bune şi să consolidăm poziţia de lider a companiei în domeniul securităţii IT”, afirmă Vasily Dyagilev. „Planurile noastre de viitor sunt foarte ambiţioase. Intenţionăm să ne extindem prezenţa în regiune, scopul principal fiind poziţia de lider în furnizarea de servicii de securitate IT pentru sectorul corporate”, încheie Dyagilev.

Garry Kondakov este unul dintre cei mai de succes şi experimentaţi manageri ai Kaspersky Lab. Garry s-a alăturat companiei în 2002, ca Director al biroului regional Kaspersky Lab Rusia, CIS şi Statele Baltice, urmând ca apoi să fie promovat în funcţia de Managing Director pentru pieţele emergente, unde a administrat operaţiunile din America Latină, Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

Vasily Dyagilev s-a alăturat echipei Kaspersky Lab în 2009, ca Head of Consumer Sales pentru Rusia, Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa. În luna martie 2011 a fost numit Commercial Director pentru regiunea pieţelor emergente, poziţie din care Vasily a dezvoltat şi implementat o strategie de marketing şi vânzări unică, a ajutat la extinderea reţelei de parteneri şi a stimulat creşterea dinamică în toată regiunea.