Win Magazin, compania deţinută de investitorii italieni de la Immobiliare Grande Distribuzione, care are în portofoliu cele 15 centre comerciale Winmarkt, anunţă numirea unui nou director general, în persoana lui Antonio Di Berardino

Astfel, după 8 ani în calitate de director general al companiei, Sergiu Stapler îşi va încheia pe 29 octombrie mandatul de 18 luni agreat la momentul achiziţiei companiei de catre IGD. El va preda managementul companiei lui Antonio Di Berardino (foto) , CEO al Win Magazin S.A., reprezentatul IGD în România.

„Predarea mandatului la conducerea companiei Win Magazin S.A. este o acţiune care a fost luată în calcul încă de la momentul achiziţiei. Strategia companiei, elaborata împreună cu Sergiu Stapler, care se axeaza pe consolidarea veniturilor printr-o reaşezare comercială, s-a aplicat întocmai în această perioadă de tranziţie. Scopul nostru a fost să anticipam schimbările care se produc în acest moment în piaţă, care vor deveni la sfârşitul crizei noi ipoteze pentru viitorul pieţei de real estate şi retail din România”, a declarat Antonio Di Berardino.

Sergiu Stapler a reuşit în şapte ani să aducă o companie cu 8 centre comerciale şi o cifră de afaceri de 2 milioane euro, la 15 centre comerciale, o clădire de birouri şi un business de 20 milioane euro.

Antonio Di Berardino, manager în cadrul companiei Immobiliare Grande Distribuzione, are o experienţă de 10 ani în real estate şi retail, fiind implicat în numeroase proiecte în Italia, atât pe partea de property management cât şi în domeniul comercial. În 2007 a venit în România în calitate de reprezentant al IGD pentru a se ocupa de procesul de achiziţie al lanţului de centre comerciale Winmarkt. Dupa achiziţie, în aprilie 2008, el a fost numit CEO al Win Magazin S.A..