Vești bune pentru cei care au card Revolut. Startup-ul FinTech Revolut a anunțat lansarea unui nou abonament, mai ieftin decât cele existente. Noul abonament vine în contextul pandemiei de coronavirus, având în vedere că utilizatorii nu mai călătoresc la fel de mult ca înainte.

Noul abonament de care se vor putea bucura clienții Revolut se numește Revolut Plus și a fost lansat în Regatul Unit al Marii Britanii. Prețul este unul foarte mic, doar  2,99 de lire sterline.

Nici restul Europei nu rămâne mai prejos.  Noul abonament ar urma să fie lansat în perioada următoare și în alte țări din Europa, inclusiv România, însă costul va fi semnificativ mai mic decât cel perceput pentru un abonament Premium(6,99 euro) sau Metal(12.99 euro), conform Techcrunch.com.

De asemenea, dincolo de un card cu un design nou, utilizatorii Revolut Plus vor avea și alte beneficii. Aceștia vor avea acces și la carduri virtuale sau crearea de conturi junior.

De menționat este faptul că, spre deosebire de cardurile normale, noul abonament nu oferă asigurare de călătorie și nici schimb valutar nelimitat, lucru care arată că Revolut se concentrează pe utilizatorii care își folosesc contul în viața de zi cu zi, nu neapărat doar în momentul în care pleacă în concediu.

Revolut a depăşit pragul de 1 milion de utilizatori în România

Utilizatorii  vor avea și ei un set de beneficii. Cei care vor alege acest plan au acces la o opțiune denumită ”Protecția Achizițiilor”, care oferă asigurare în caz de furt și accident pentru articolele achiziționate folosind contul Revolut. Totuși, există o serie de condiții pe care utilizatorii trebuie să le îndeplinească:

– să fi fost achiziționate pentru uz personal
– să fi fost noi în momentul achiziționării
– să nu fi avut proprietari anterior
– să nu fi fost achiziționate în mod privat
– să fi fost achiziționate în ultimele 365 de zile și după intrarea în vigoare a poliței de grup

De asemenea, articolele eligibile achiziționate în întreaga lume sunt acoperite numai dacă articolul eligibil în cauză întrunește cerințele pentru certificarea de mediu și de siguranță CE care s-ar aplica dacă ar fi fost achiziționat în Regatul Unit sau în UE, subliniează  reprezentanții Revolut pe site-ul lor.

Trebuie precizat că România este a doua cea mai mare piaţă Revolut după Marea Britanie, ocupând a doua poziţie şi în topul pieţelor cu cea mai rapidă creştere, urmată de Franţa, Polonia şi Irlanda.

Spre finalul lunii februarie, Revolut anunţa că a depăşit pragul de 1 milion de utilizatori în România, după o creştere de 400% în a doua jumătate a anului 2019.