A fost scandal uriaș la România TV. Victor Ponta a jignit-o pe Viorica Dăncilă. Aceasta nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replică după replică.  În cele din urmă, liderul PSD a părăsit emisiunea.

Totul a pornit de la întrebare adresată Vioricăi Dăncilă legată de unde va lua voturile pentru turul doi la prezidențiale 2019.

Imediat, Ponta a început războiul: ”Fiți un pic inteligentă. Nu vă mai lăsați păcălită. Faceți un efort să gândiți nu doar să vorbiți”.

Viorica Dăncilă s-a simțit jignită de această remarcă:  „Știu că dumneavoastră nu știți să vorbiți cu o femeie, dar ați putea să nu mai jigniți. Ați trădat PSD și nimeni nu vă dă dreptul să-i jigniți liderul”, a rreplicat Dăncilă.

Ponta a continuat să îi ceară să gândească, iar Dăncilă să țină piept: „Nu sunt atât de deșteaptă ca dumneavoastră să-mi trădez partidul”.

„Am luat 40 la sută, nu 18 ca dumneavoastră”, a continuat liderul Pro România.

O replică a lui Ponta a încins spiritele la maximum: ”Fiți mai deșteaptă decât portarul de la intrare!”.

Dăncilă a replicat, susținând că vrea o discuție cu un om decent, nu cu un mitocan.

„Nu am ce să ascult la dumneavoastră. Un pic de respect… Nu vă faceți de râs mai mult decât v-ați făcut… Puteți să vă calmați? Luați un Extraveral, vă rog. Fiți calm… pentru că oamenilor nu le plac istericii. Vă rog să-l calmați pe Victor Ponta!”, a spus liderul PSD.

În timp ce îi cerea lui Ponta să se calmeze, Dăncilă ridica chiar ea tonul, ceea ce i-a determinat pe cei din studio să îi ceară să fie și ea calmă.

Discuția a ajuns până la Liviu Dragnea, Victor Ponta aducând numele acestuia în discuție. „V-ați bătut joc împreună cu Liviu Dragnea de PSD și acum vreți să-l îngropați. Iar eu nu sunt de acord cu asta”.

„Vai de mine, și îl dezgropați dumneavoastră!”, a replicat Dăncilă.

„Ponta este un trădător. Niciodată nu va mai avea loc alături de noi! Nu mai vreau să am acest dialog cu Victor Ponta”, a mai zis Dăncilă, care a ieșit din emisiunea de la România TV moderată de Victor Ciutacu.