În Parlament s-a petrecut, miercuri, o scenă desprinsă parcă dintr-un film. Deputatul PSD Liviu Pleșoianu și deputatul USR Ionuț Moșteanu s-au certat din cauza activității CNA, instituție care a fost acuzată că nu acționează corespunzător pentru sancționarea derapajelor televiziunilor.

Totul a pornit de la o ironie aruncată de Pleșoianu care a spus de la la microfonul Camerei Deputaților că așa zisa presă independentă – care atacă PSD-ul – este supusă unui atac, deoarece au fost micșorate bugetele serviciilor secrete, informează știrileprotv. „Vedeți, oricum s-a votat bugetul și presa independentă este supusă unui atac, deoarece de la Serviciu Român de Informații și de la alte servicii au fost reduse bugetele. Este un atac împotriva presei independente, și atunci să mai vii și cu amenzi din partea CNA deja e prea mult!” – a spus deputatul PSD.

În timp ce se îndrepta spre banca sa, Liviu Pleșoianu a auzit niște comentarii venite dinspre deputatul USR Ionuț Moșteanu. Iritat, acesta s-a îndreptat către colegul din opoziție și a început să discute aprins cu el. Imediat, au apărut încă trei parlamentari PSD.

Potrivit sursei citate, în clipa în care situația părea că s-a detensionat iar Pleșoianu se pregătea să se întoarcă în bancă, acesta se răzgândește din nou și pleacă încă o dată spre tabăra deputaților USR, unde, de această dată, stă la discuții aprinse cu mai mulți parlamentari din opoziție. În acest grup a intervenit și deputata USR Cosette Chichirău, care a încercat să-l calmeze pe Pleșoianu.

Ulterior, Ionuț Moșteanu a povestit pe pagina sa de socializare de la ce a izbusnit scandalul. “Papițoiul Pleșoianu de la PSD nu știe cum să mai iasă în evidență să mai facă și el o știre. După ce l-a premiat Sputnik pentru serviciile aduse rușilor, după ce și-a anunțat candidatura pe prezidențiale azi a sărit la scandal în plen când i-am zis că nu numai Realitatea are datorii la stat, ci și Voiculescu, acționarul Antenelor. Eu îl înțețeg că e o perioadă grea și stresantă să fii parlamentar PSD în România și să te înjure toată lumea. Dacă e stresat, îi recomand o vacanță. Sau mult magneziu + B6”, a punctate deputatul USR.