A fost o ediţie de foc la Asia Express – Drumul Comorilor, emisiunea premium a postului Antena 1, care se bucură de audienţe record la fiecare difuzare. În cea de-a patra ediţie a reality show-ului, echipa formată din Alex Velea şi Mario Fresh a intrat în cursa pentru eliminare, alături de încă două echipe: Alina Ceuşan – Carmen Grebenişan şi Maria Buză – Lia Bugnar. Întrecerea a fost deosebit de grea, dar la final, băieţii s-au văzut nevoiţi să se recunoască înfrânţi.

Alex Velea nu şi-a mai putut stăpâni nervii când a aflat că a fost eliminat. El a vorbit despre greutăţile pe care le-a îndurat în această emisiune şi despre faptul că la unele lucruri chiar nu se aştepta când s-a înscris la emisiune.

“Nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează.

Asta unu la mână și doi la mână, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam”, a spus Alex Velea.

Este Asia Express o emisiune aranjată?!

Mai mult decât atât, Velea a venit cu o teorie şocantă pentru fanii Asia Express. Vedeta i-a umilit practic pe producători, lăsând să se înţeleagă că emisiunea de pe Antena 1 ar fi de fapt un fake. Totuşi, acuzaţiile acestuia par a fi nefondate, fiind probabil spuse la nervi, în contextul eliminării sale premature din concurs şi a faptului că a fost întrecut de două echipe de fete.

“Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice. E o coincidență faptul că ne-a plătit o fată biletul, nici nu apucasem să zicem ce facem, ce vrem și ea l-a plătit. Pe mine lucrurile astea m-au făcut să fiu paranoic rău”, a mai explicat Alex Velea, potrivit cancan.ro.