În vârstă de 35 de ani, Refaeli a pledat „vinovat” în acest caz în care era acuzată de fals în declaraţii financiare, informează BBC.

Deși la începutul anului, mama sa s-a arătat dispusă să facă inchisoare în locul lui Bar Refaeli, care născuse recent al treilea copil, aceasta nu a scăpat de repercursiunile faptelor făcute.

Tzipi Refaeli, care a fost agenta fiicei ei, a primit o pedeapsă de 16 luni de închisoare şi trebuie să plătească 730.000 de dolari, amendă şi taxe datorate.

Ambele au pledat „vinovat” şi au fost condamnate în urma unui acord încheiat luna trecută cu autorităţile.

Anchetă de 5 ani de zile

În anul 2015, autorităţile israeliene au început ancheta în acest caz. Iar potrivit informațiilor, Bar Refaeli, care a fost iubita lui Leonardo DiCaprio, a recunoscut că nu a declarat toate veniturile obţinute în anumiţi ani, pentru că, a motivat ea, a trăit în străinătate în acea perioadă.

Totodată, mama ei a fost condamnată pentru că a semnat contracte de închiriere de proprietăţi sub numele unor rude pentru a ascunde statutul rezidenţial al modelului.

În prezent, Bar Refaeli este căsătorită cu omul de afaceri israelian Adi Ezra, director general al companiei Neto, cu care are trei copii.