Cel mai recent proiect, derulat in prezent  de societatea STICOM TRADING este dezvoltarea unui ansamblu rezidential “Cartierul Soarelui”, un cartier format din blocuri cu regim de inaltime D+P+4E, pe un teren  cu  o suprafata de 2Ha,centru comercial care se va desfasura pe o suprafata de 4.000mp avand regimul de inaltime D+P+4E si o gradinita. Cartierul este situat in Oradea, intr-o zona linistita si nepoluata, aflata in plina dezvoltare urbanistica si comerciala, la circa 1,5 km de centrul orasului si la doar 500 m distanta de cartierul Rogerius. Cartierul implica o investitie de peste 25 mil. Euro. Ca urmare a  amplasarii cartierului aproape de padure, rezidentii se pot bucura de aer curat, fiind departe de aglomeratia citadina.

In prezent in Oradea , S.C STICOM TRADING S.R.L  este singura firma care a inceput construirea de blocuri in numar mare, celelalte firme concurente construind 1-2 blocuri.

Societatea STICOM TRADING  are in plan derularea unei  investitii de peste 100mil.Euro. Datorita acesteia societatea se afla in vizorul grupurilor de investitori din afara tarii, in vederea fructificarii cat mai bune a conditiilor locale de mediu si afaceri.

Sursa: STICOM TRADING 

Data: 26 Noiembrie 2007