Samsung Galaxy WiFi 3.6 are un ecran de 3,65 inch, un procesor de 1 GHz, cameră foto de 2 megapixeli şi spaţiu de stocare de 8/16 GB, Bluetooth şi Wi-Fi.
Folosind conectivitatea WiFi a telefonului, utilizatorii pot face apeluri de voce sau video pe Internet cu ajutorul aplicației Google Talk.
De asemenea, dispozitivul include aplicația Social Hub care combină contactele, calendarul și emailul utilizatorului, alături de mesageria instant și conexiunile de social networking, toate în cadrul unei interfețe accesibile, care asigură controlul complet.
“Există o cerere sporită pentru acces la conținut multimedia oriunde şi oricând prin intermediul conexiunii la Internet. Odată cu GALAXY WiFi 3.6, oferim un dispozitiv care să le permită utilizatorilor să acceseze conţinut multimedia via wireless, să aleagă mii de aplicaţii şi să comunice  cu prietenii folosing Social Hub – totul încorporat într-un telefon.” a declarat a declarat Hankil Yoon, Vicepreședinte al Smartphone Product Planning Group în cadrul Samsung Mobile Communications Business.
“Credem ca noul Galaxy WiFi este un dispozitiv potrivit publicului din România și răspunde celor mai noi cerințe de pe piața locală, de aceea acesta va intra în magazinele partenere până la sfârșitul lunii noiembrie” a declarat Sorin Manea, Samsung Telecom Division Manager.