Samsung Electronics România lansează modelul “UltraTOUCH”, un telefon full-touch slider care îmbină în mod perfect eleganţa şi tehnologia de top.

“Vrem să oferim românilor iubitori de stil şi eleganţă un telefon care să le evidenţieze personalitatea”, a declarat JeongEon Kim, General Manager Samsung Electronics România. “UltraTOUCH completează portofoliul de telefoane Samsung full-touch prezente pe piaţa din România în dorinţa de a acoperi stiluri diferite şi complexe de viaţă. UltraTOUCH reprezintă modelul de top al portofoliului, fiind capabil să ducă mai departe poziţia de lider a Samsung pe segmentul premium full-touch”.

Stil de ultimă generaţie

Samsung este de mult timp considerat ca fiind producătorul celor mai elegante telefoane mobile. Ca model de top al gamei Ultra (brand-ul cel mai elegant al Samsung pentru telefoanele sale mobile), UltraTOUCH reprezintă un telefon full-touch cu adevărat elegant, cu un design sofisticat şi multe dotări multimedia ce revoluţionează tehnologia touch screen. Un loc aparte îl ocupă ecranul full touch de 2.8” AMOLED, rezistent la zgârieturi, ce redă într-un mod remarcabil culorile vii şi aprinse.

Dimensiunile slim de doar 12,7 mm se găsesc într-o armonie perfectă cu forma şi funcţiile touch screen-ului cât şi cu tastatura glisantă (3×4). Formele rafinate îi oferă o eleganţă care nu cunoaşte vârstă, iar înfăţişarea ‘silky back’ îi conferă un aspect fantastic din orice unghi l-ai privi. Cadranul din metal lucios îi asigură durabilitate, iar ecranul rezistent la zgârieturi şi impurităţi îi ajută pe utilizatori să folosească telefonul în condiţii optime.

Multimedia de ultimă generaţie

Aşa cum probabil vă aşteptaţi din partea Samsung, UltraTOUCH a luat naştere prin intermediul celei mai noi tehnologii. Acesta are incorporată o cameră de 8 megapixeli cu dual power LED flash. În afară de camera de ultimă generaţie, UltraTOUCH este prevăzut cu un sistem de navigaţie GPS, care oferă hărţi detaliate. Geo-tagging-ul prin intermediul navigaţiei GPS îţi permite să adaugi pozelor informaţii despre locul în care au fost făcute. Camera permite înregistrare video (30fps@VGA video recording), în timp ce music player-ul foarte atractiv îţi permite să asculţi muzică.

Interfaţa de ultimă generaţie

Samsung UltraTOUCH îţi oferă o experienţă full-touch unică împreună cu o tastatură 3×4.  De asemenea, telefonul permite o utilizare facilă şi intuitivă – răsfoind pozele, navigând printre hărţi şi pe internet – toate acestea într-un mod uşor şi interactiv datorită interfeţei  TouchWiz de ultimă generaţie. În plus, widgets-urile pot fi manevrate pe ecran cu foarte mare uşurinţă, iar mai apoi accesate printr-o simpla atingere. O altă modalitate de lansare a aplicaţiilor este prin intermediul tastaturii. Atât tastatura cât şi touch screen-ul ajută la configurarea opţiunilor în funcţie de cerinţele utilizatorilor.

Preţ şi disponibilitate

Samsung UltraTOUCH va fi disponibil la un preţ de aproximativ 1700 Lei, în magazine precum Germanos, Altex, Mediagalaxy, Vodafone, Orange şi la dealerii acestora.

Telefonul este importat oficial pe piaţa autohtonă de către HAT Group Co. România, fiind testat pentru a funcţiona în reţelele operatorilor.

Prezenţa hologramei HAT pe telefon şi baterie, dar şi autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului garantează achiziţionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piaţa românească.

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 105 miliarde USD în anul 2007.