Seria 5 ULTRA este disponibil în Romania în varianta de 13”, care înglobează un procesor Intel Core i5-2467M, memorie RAM de 4GB DDR3 la 1333MHz, sistemul ExpressCache de la Diskeeper cu 16GB SSD pentru un plus de performanţă. Astfel, laptopul Seria 5 ULTRA este capabil să se închidă în doar 10.5 secunde şi să se redeschidă în 2 secunde, în timp ce navigarea pe web se face de două ori mai rapid decât în cazul generaţiei anterioare de notebook-uri.

Pentru a asigura utilizarea facilă, în mişcare, Seria 5 ULTRA 13” are o grosime de doar 14~17,6mm şi o greutate de 1,45 kg. Modelul Samsung Seria 5 ULTRA de 13” este echipat, totodată, cu port full HDMI alături de unul USB 3.0, două USB 2.0, 4-în-1 multi SD card slot, reţea Ethernet, port VGA (cu dongle inclus) şi webcam HD de 1.3 Mp. Modelul dispune de tehnologie LCD cu ecran de 300nit HD LED SuperBright, tehnologie de îmbunătăţire a imaginii şi ecran anti-reflexie, oferind consumatorilor o experienţă vizuală impresionantă, oriunde s-ar afla.

„Samsung 5 ULTRA a fost creat nu doar pentru a fi uşor şi foarte portabil, ci şi pentru a răspunde unor standarde înalte de performanţă, din ce în ce mai frecvente în rândul utilizatorilor români,” a declarat Valentin Popa, IT Product Manager în cadrul Samsung Electronics România. „Suntem încrezători că produsul va fi foarte bine primit pe piaţa locală, din ce în ce mai deschisă faţă de dispozitivele premium”.

Seria 5 Ultra este disponibil în România, în magazinele partenere Samsung, la preţul recomandat de 4099 lei.