Campania „Rise and shine”, dedicată evenimentului, a fost demarată pe data de 5 noiembrie şi le oferă șansa celor care se înscriu în concurs să câştige una dintre cele 12 camere foto premium MV800 sau una dintre cele 10 camere foto PL 120.
În perioada 5 – 20 noiembrie, pe website-ul oficial al campaniei www.samsungimages.ro, Samsung invită pasionații de fotografie să împărtășească cele mai frumoase fotografii cu răsărituri de soare, oferindu-le astfel ocazia de a se înscrie în cursa pentru una dintre cele 10 camere foto Samsung PL 120.
Persoanele care doresc să participe au la dispoziție două opțiuni de înscriere, fie prin crearea unui cont pe site, fie prin logarea prin intermediul contului personal de Facebook și completarea formularului de participare.
De asemenea, pe parcursul campaniei, vizitatorii stand-ului Samsung din mall vor putea face fotografii cu spider-ul special creat cu imaginea unui răsărit de soare și își vor putea vizualiza fotografiile pe site alături de cele înscrise de participanții la concurs.
Totodată, la finalul înscrierilor, cele mai frumoase 12 răsărituri de soare, alese de un juriu specializat, vor fi afișate pe cele 12 plasme amplasate într-o construcție gigantică sub forma unui album foto şi vor fi premiate cu câte o camera foto performantă Samsung MV800.
Samsung MV800 pune bazele unei noi categorii unice “MultiView”, care dispune de o tehnologie ce le permite utilizatorilor să capteze imagini sau portrete impresionante din orice unghi. Camera se bazează pe succesul tehnologiei Samsung 2View şi este primul model premium compact cu ecran tactil Wide Flip+out MultiView de 3.0”.
Samsung MultiView MV800 oferă o calitate premium a imaginilor de 16.1 megapixeli, împreună cu un zoom optic al lentilei de 5x, pentru a capta fiecare detaliu în prim-plan, şi lentilă cu unghi larg de 26mm. De asemenea, Samsung MultiView MV800 are posibilitate de filmare HD, în timp ce reducerea zgomotului în funcţia Zoom (ZNR) ajustează şi optimizează automat sunetul când se înregistrează în HD şi elimină zumzetul produs de funcţia zoom.
Samsung MultiView MV800 este disponibil în România și poate fi achiziționat la prețul de 1.099 lei.