Noii utilizatori ai conturilor primesc automat în momentul înregistrării un cupon gratuit în valoare de 20,50 lei pe care îl pot folosi pentru achiziționarea de aplicații.
Pentru a putea beneficia de această ofertă, utilizatorii trebuie să aleagă ţara de origine şi să se înregistreze direct de pe telefon sau utilizând Kies (PC Client), cupoanele nefiind emise în urma înregistrării pe pagina de web www.samsungapps.com. Odată înregistrat, utilizatorul poate accesa Samsung Apps de pe telefon sau Kies intrând în contul creat pentru a verifica dacă a primit cuponul.
Cupoanele promoționale pot fi valorificate prin intermediul smartphone-urilor Samsung din familia Wave: Wave (S 8500), Wave II (S 8530), Wave 525 (S 5250), Wave 723 (S 7230 E).
Utilizatorii pot folosi cupoanele o singură dată din momentul emiterii lor până la data de 30 septembrie 2011, iar oferta promoțională nu este valabilă pentru aplicațiile care au deja un discount. De asemenea, în cazul unei aplicații cu o valoare mai mare decât cea a cuponului, utilizatorul poate plăti diferenţa utilizând cardul de credit personal. În plus, la achiziționarea unei aplicaţii cu valoare mai mică decât valoarea cuponului, suma rămasă nu poate fi schimbată în bani lichizi sau păstrată pentru o utilizare ulterioară.
De asemenea cupoanele expirate vor fi înlăturate automat din lista de cupoane odată cu terminarea perioadei de valabilitate, iar în cazul utilizatorilor care doresc să anuleze plata înainte de descărcarea aplicației nu li se va percepe nicio taxă.