“Tabletele PC din portofoliul Orange au avut până acum un succes impresionant şi vom  continua să diversificăm acest segment pentru clienţii interesaţi de soluţii complete de conectivitate şi mobilitate, navigare intuitivă la viteze foarte mari, funcţii integrate de social media şi multimedia. Noul Samsung Galaxy Tab 10.1” îndeplineşte toate aceste cerinţe, iar Orange va crea un abonament special care să faciliteze accesul la toate avantajele tabletei,” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange România.

Noul sistem de operare Android 3.1 (Honeycomb) a fost creat special pentru tabletă şi permite clienţilor să ruleze mai multe funcţii în acelaşi timp sau mai multe ferestre în aceeaşi aplicaţie.

 O altă noutate pentru Samsung Galaxy Tab 10.1” este suportul Adobe Flash cu ajutorul căruia utilizatorii se pot conecta la orice conţinut multimedia. În plus, accesul HSPA+ şi Wi-Fi permite o navigare la viteze foarte mari.

Samsung Galaxy Tab 10.1” oferă acces la Android Market şi la cele mai cunoscute aplicaţii Google, precum Google Places sau Google Maps Navigation, lansat în luna iunie în parteneriat cu Orange.