Clienții Telekom Romania își pot plasa precomenzile pentru noile telefoane Samsung până pe 10 martie, pe site-ul www.telekom.ro. La orice precomandă, telefoanele vor fi însoțite de un dispozitiv extra, Gear VR. Începând cu 11 martie, produsele vor putea fi achiziționate direct din magazinele Telekom Romania din toată țara.

Prețul unui Samsung Galaxy S7, fără abonament, va fi de 3.299 lei, iar al unui Samsung Galaxy S7 Edge, de 3.699 lei. În cazul ofertelor cu abonament, prețurile dispozitivelor încep de la 1.199 lei, în cazul Samsung Galaxy S7, și 1.599 lei pentru Samsung Galaxy S7 Edge, la abonamentul Mobil XXL.

Noile terminale de la Samsung vor putea fi achiziţionate şi de la Vodafone Romania în varianta de memorie de 32 GB, pe două culori: negru si auriu. La fiecare pre-comandă, clienţii vor primi, în plus, un Samsung Gear VR, în limita stocului disponibil.

Preţul noilor terminale pentru utilizatorii Vodafone este de 0 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7 edge.

Livrarea terminalelor care vor fi pre-comandate de utilizatori, în intervalul 21 februarie – 5 martie, se va face cu trei zile înainte de lansarea oficială, respectiv pe 8 martie.  Noile Samsung GALAXY S7 şi Samsug GALAXY S7 edge vor fi disponibile în întreaga reţea de magazine Vodafone România, precum şi online, începând cu 11 martie 2016.

Smartphone-urile Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge, de 5,1 inci, și Galaxy S7 edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticlă 3D și metal, având un design elegant și ergonomic, fiind ușor de ținut în mână. Noile modele dispun de o nouă tehnologie care permite o viteză mai mare de încărcare a bateriei, atât prin cablu, cât și wireless. Totodată, Galaxy S7 și S7 Edge dispun de o cameră foto performantă cu tehnologia Dual Pixel, fiind prima cameră de acest fel disponibilă pe un smartphone. Aceasta oferă imagini mai clare și mai definite, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, iar noul mod Motion Panorama permite realizarea fotografiilor de tip panoramă cu elemente mobile. În plus, slotul pentru cardul SIM le permite utilizatorilor să adauge un card microSD cu capacitate de stocare de până la 200GB.