Noile dispozitive se vor găsi pe rafturile magazinelor de specialitate în 125 de țări din continentul american, Europa, Orientul Mijlociu și mare parte a Asiei.

„Design-ul rafinat și inovația tehnologică ale noilor dispozitive Galaxy S5 și Gear sunt rezultatul direct al faptului că Samsung a ascultat cu atenţie ce îşi doreau consumatorii de la noua generație de tehnologie mobilă”, a declarat JK Shin, CEO & Preşedinte al Diviziei IT & Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 oferă o cameră foto cu auto-focus de numai 0.3 secunde, conexiune la internet la un nivel superior, instrumente speciale pentru fitness cu S Health 3.0 și protecție sporită adusă de rezistența la praf și apă (este certificat IP67).

Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo

Gear 2 și Gear 2 Neo au dus la un nivel superior accesoriile inteligente, jucând un rol important în viața de zi cu zi a utilizatorului, prin aplicațiile integrate de fitness, un music player propriu, caracteristici precum telecomandă și compatibilitate cu o gamă largă de dispozitive Samsung. Ambele dispozitive au un design subțire și sunt ușoare, având o grosime de numai 10 mm. Gear 2 este disponibil în variantele charcoal Black, gold Brown și noul wild Orange, în timp ce Gear 2 Neo poate fi achiziționat în variantele charcoal Black, mocha Gray și wild Orange.

Samsung Gear Fit

Gear Fit este o îmbinare perfectă de stil și confort, fiind un accesoriu inteligent unic, echipat cu primul display curbat Super AMOLED din industrie. Accesoriile Samsung au la bază o tehnologie ce pune accentul pe beneficiile conectivității și încorporează funcții de fitness ce oferă sfaturi și recomandări personalizate pentru fiecare antrenament. Gear Fit este disponibil în variantele deja anunțate charcoal Black, mocha Gray și wild Orange, dar și în viitor învariantele supreme Red, cobalt Blue and vital Green.

Pentru a sărbatori lansarea noului Galaxy S5, Samsung le oferă în exclusivitate utilizatorilor de dispozitive Galaxy- jocul FIFA 14 pentru dispozitive mobile. Jocul este disponibil exclusiv pe Galaxy S5 și alte dispozitive Galaxy începând cu 11 aprilie, iar utilizatorii vor avea șansa unică de a juca împotriva echipei Samsung Galaxy 11, parte a unui parteneriat special cu EA SPORTS pentru jocul FIFA 14.