Samsung Galaxy Note 8 este disponibil pentru precomandă pentru clienţii Vodafone România. Clienţii care înregistrează o precomandă vor primi gratuit un Samsung DeX, în limita stocului, dispozitiv ce permite conectarea lui Samsung Galaxy Note 8 la monitor, tastatură şi mouse pentru o experienţă de desktop inedită. Clienţii pot înregistra o precomandă pentru Samsung Galaxy Note 8 până pe data de 14 septembrie inclusiv, în magazinele Vodafone din toata ţară, în magazinele partenerilor. Samsung Galaxy Note 8 poate fi achiziţionat la un preţ de la 259 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 89.
 
La Orange, exclusiv prin magazinul online, clienții au șansa de a câștiga 100GB bonus și 24 de luni gratuite la abonamentul pentru care a fost lansată precomanda telefonului Samsung Galaxy Note 8. Promoția se desfășoară până pe 14 septembrie, iar cei 10 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți.  Samsung Galaxy Note 8 poate fi achiziționat cu un avans de 150 euro pentru un abonament Orange Me 43  și o rată lunară de 27 euro pe o perioadă de 18 luni. Telefonul va fi disponibil în magazinele Orange shop și online începând cu 15 septembrie.

Cu un ecran tactil de 6.4 inch, Super AMOLED cu o rezoluţie de 1440 x 2960 pixeli şi protecţie Corning Gorilla Glass 5, Samsung Galaxy Note8 poate fi utilizat şi cu ajutorul unui stilou digital, S Pen. De asemenea, terminalul dispune de un cititor de amprentă digitală, pentru o securitate sporită. Sistemul de operare este Android 7.1 „Nougat”, uşor de rulat cu ajutorul procesorului Qualcomm Snapdragon 835 şi al celor 6 GB de memorie RAM. Galaxy Note 8 este echipat cu o cameră foto frontală duală de 12 MP, zoom optic 2x, şi una de 9 MP care permite filmarea în format 4K, respectiv o cameră secundară de 8 MP. Telekom Romania oferă noul Samsung Galaxy Note8, la precomandă, la preţul de 2.899 lei, cu abonamentul Mobil 25.