Samsung note aere un ecrand HD Super AMOLED de 5.3 inch, cel mai mare ecran încorporat pe un smartphone, un procesor dual-core de 1,4 GHz, 1 GB RAM, capacitate de stocare de până la 32 de GB sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread). Preţul unui Note este de 2.800 de lei.
„Anul trecut existau 50.000 de utilizatori de Android în România, iar anul acesta, cifra s-a ridicat la un număr uimitor de peste 500.000. Mai mult, ţinând cont de faptul că în România sunt, la ora actuală, peste 2 milioane de utilizatori de smartphone-uri și că oamenii petrec aproximativ jumătate de oră pe zi folosind aplicațiile de pe smartphone-ul personal, e ușor de înțeles ce potențial uriaș au aplicațiile pentru business-urile companiilor din România și comunicarea cu publicurile lor”, a declarat Sorin Manea, division manager Samsung Electronics.
Samsung Electronics se implică activ în furnizarea de conţinut pentru utilizatori şi susţine, atât la nivel internaţional, cât şi la nivel local, dezvoltatorii de aplicaţii mobile pentru platformele bada şi Android. În această perioadă, Samsung sprijină dezvoltatorii cu idei inovatoare prin competiţia bada Local Cup1, dându-le şansa dezvoltatorilor locali de aplicaţii mobile să câştige premii în valoare totală de 34.000 de euro.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/yRxjopfC1Gs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>