Samsung Electronics a oferit publicului din România un eveniment unic în lume, cea mai mare expoziție foto digitală, ca parte a campaniei „Rise and shine”, un concurs destinat pasionaților de fotografie derulat pe website-ul oficial al campaniei www.samsungimages.ro.
Publicul a fost invitat să împărtășească, în perioada 5-20 noiembrie, cele mai frumoase fotografii cu răsărituri de soare, intrând în cursa pentru cele 10 camere foto Samsung PL 120, prin tragere la sorţi, sau una dintre cele 12 camere foto MV800, acordate la finalul concursului pentru cele mai frumoase răsărituri.
La eveniment au fost prezenți oficiali ai Guiness World Records care au validat recordul Samsung Electronics România, acordând companiei diploma pentru cea mai mare expoziție foto din lume. 
În cadrul evenimentului, Samsung a premiat cu 12 camere foto MV800 cele mai frumoase răsărituri de soare, alese de un juriu specializat format din Alex Mazilu, Cătălin Beldea şi Bogdan Petre. Expoziţia foto a inclus peste 3.000 de poze, care au fost afișate la eveniment pe 12 plasme amplasate într-o construcție gigantică.
„Samsung, ca lider în tehnologie şi unul dintre primele 20 branduri din lume, a stabilit astăzi un nou record mondial, şi suntem bucuroşi şi mândri că acesta a fost stabilit în România”, a declarat Mihaela Stănoiu, Marketing Manager în cadrul Samsung Electronics România.
Cu aceeastă ocazie, Samsung a adus în România NX200, o cameră compactă care realizează fotografii la standard profesional. “Prin gama NX oferim fiecărui utilizator posibilitatea de a face fotografii profesioniste cu un diapozitiv uşor de folosit şi extrem de intuitiv. Ne bucurăm că aducem pe piaţa din România NX200, un produs premium care asigură realizarea fotografiilor la calitate superioară, fiind în acelaşi timp uşor de manevrat”, a declarat Raul Filip, Audio-Video Division Manager al Samsung Electronics România.
Reunind performanța și tehnologiile avansate într-un design metalic şi compact, de o calitate superioară, NX200 oferă calitatea imaginilor realizate de un DSLR într-o cameră compactă şi uşor de folosit.
Dispozitivul beneficiază de tehnologie premium, precum un senzor APS-C CMOS de 20.3 megapixeli dezvoltat la nivel intern de către Samsung, captura cu viteză mare (7fps/ 100ms AF), ISO cu spectru variat (100-12800 in 7 pasi), înregistrare Full HD 1080 30p (H.264)  şi un obiectiv unic Samsung i-Function, care permite reglarea parametrilor direct de pe obiectiv.
Totodată, NX200 beneficiază de o gama larga de 9 obiective si un sistem complet de accesorii, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor consumatorilor.