Samsung a livrat din 1988 şi până în prezent 1,6 miliarde de telefoane mobile. Cele mai populare terminale ale coreenilor, anul acesta, au fost cele din seria Galaxy care s-au vândut în 10 milioane de exemplare, făcând din Samsung cel mai mare producător de telefoane inteligente din lume.

În total, anul acesta, Samsung a vândut 300 de milioane de telefoane mobile, adică 820.000 de aparate pe zi. Dacă cele 300 de milioane de telefoane ar fi puse unul peste celălălt ar forma un turn de 300 de ori mai înalt decât Everestul.
"Suntem incredibil de mândri de acest record de vânzări şi de faptul că am depășit targetul anunţat pentru acest an, ceea ce dovedeşte interesul constant al consumatorilor din întreaga lume pentru produsele Samsung.”, a declarat JK Shin, Preşedinte al Samsung Mobile Communications Business. „Performanţa noastră în industria mobilă este fără egal. Samsung este singurul producător care aduce o gamă de dispozitive mobile extreme de variată, utilizând o varietate de platform, precum Android, Windows Phone sau platforma proprie Samsung bada, la o scară cu adevărat globală. Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm acest succes şi în 2012."
Samsung Electronics este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a convergenţei digitale, cu vânzări consolidate de 135,8 miliarde dolari în anul 2010.