Galaxy Beam oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărtăși instant, cu familia sau prietenii, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fişier multimedia, prin afișarea unor imagini HD de până la 50 inch (127 cm) pe un perete din interiorul unei încăperi, sau chiar în aer liber.

Proiectorul cu o luminozitate de 15 lumeni asigură claritate chiar și în aer liber, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să împărtășească instant momentele memorabile.

Deşi smartphone-ul prezintă un adevărat proiector integrat, Galaxy Beam nu face compromisuri în ceea ce privește stilul sau portabilitatea, având doar 12,5 mm grosime și un design elegant și ergonomic. Acesta rulează pe platforma Android 2.3 Gingerbread cu ajutorul unui procesor impresionant dual-core de 1.0 GHz, asigurând o flexibilitate uimitoare și o interfață cu un grad rapid de răspuns. Memoria internă impresionantă de 8 GB permite stocarea fișierelor multimedia de dimensiuni mari, iar bateria puternică de 2000 mAh asigură performanța display-ului și a redării conținutului.
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/6M-spbjkqGo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>