Samsung a lansat, ieri, în ţara noastră, cel mai subţire televizor LED full HD 3D din lume,  care are o grosime de doar 7,98 de mm şi un preţ pe măsură, 17.799 lei.

Seria premium Samsung 3D LED HDTV 9000, noua categorie de lux a companiei, este cea mai impresionantă serie full HDTV lansată până în prezent. Având o grosime de doar 7,98 milimetri şi două tunere integrate, televizoarele din seria 9000 sunt cele mai subţiri din lume.

Preţurile televizoarelor din seria 3D LED HDTV 9000 variază în funcţie de dimensiune, de la 17.799 Lei (40 inch) la 26.099 Lei (55 inch).

Samsung LED TV 9000 dispune de o ramă foarte atrăgătoare, subţire, de oţel inoxidabil. Efectul maximizează linia subţire a televizorului, care integrează un tuner, boxe, un picior translucid şi un touchpad auto-sliding.

Seria 9000 este însoţită de o telecomandă premium cu ecran tactil color de trei inch, ce afişează feed-uri live ale unui post TV în timp ce urmăreşti alt post, sau ale unui film ce rulează de pe Blu-ray sau DVD player. Telecomanda este la fel de atrăgătoare şi funcţională precum un smartphone, asigurând uşurinţa şi rapiditate în navigarea conţinutului. 

Procesorul 3D, primul din clasa sa, este optimizat şi compatibil cu toate formatele 3D precum formatul side-by-side, formatul top-to-bottom, dar şi standardul Blu-ray 3D full resolution. Tehnologia poate fi aplicată si pentru a converti conţinut 2D în 3D indiferent de sursă: programe TV, jocuri şi DVD-uri legale – totul în timp real.

Pentru împărtăşire de conţinut multimedia între dispozitive, funcţia Allshare permite utilizatorilor să transfere wireless fotografii, filme şi muzică de pe calculatoare, telefoane şi camere foto digitale direct pe ecranul televizorului pentru o vizualizare confortabila împreună cu familia şi prietenii.

0-56078-sam2.jpg0-56079-sam3.jpg

SURSA: Samsung