Destinat utilizatorilor sofisticați, pentru care eleganța și performanța sunt întotdeauna necesități complementare, RL60 are un design aparte, pus în evidență de un ecran albastru LED și de iluminarea interioară cu LED-uri dispuse pe lateralele interioare, caracteristică pentru această gamă de electrocasnice premium Samsung. În plus, modelul beneficiază și de o serie de opțiuni deosebit de practice, precum raftul pentru vinuri, sau de funcția optionala CoolSelect Zone, si oferă un control precis al temperaturii şi previne înghețarea,

Frigiderul RL60 se distinge prin multitudinea de funcţii integrate. De exemplu, CoolSelect Zone este un sertar unic căruia i se poate stabili o temperatură independentă de cea aleasă pentru restul frigiderului. Pot fi selectate o varietate de setari de temperatura: Zona 0, Cool sau Quick Cool. Prin urmare, sertarul este potrivit oricărui aliment care necesită un mediu de păstrare preferenţial. Rafturile individuale beneficiază și ele de un sistem ce ajută la menținerea prospețimii alimentelor pentru un timp mai îndelungat: aerul de răcire circulă prin mai multe ieşiri de la nivelul fiecărui raft şi menţine o temperatură uniformă şi constantă.

Pentru un plus de confort, Samsung RL60 dispune de mânerul special EZ, ce permite deschiderea mult mai ușoară a ușii, chiar și de către copii. Nici interiorul modelului nu a fost uitat, rafturile de pe ușă pot fi ajustate individual, pentru ca fiecare aliment să își găsească perfect locul, fie că e vorba despre un borcan cu iaurt sau de o sticlă de suc voluminoasă.

Una dintre cele mai atractive dotări ale modelului RL60 este ecranul inteligent, ce oferă acces instantaneu la o întreagă suită de funcții, precum controlul temperaturii, conferind în același timp dispozitivului un aer modern și elegant.

Însă nu doar exteriorul a fost luat în considerare în ceea ce privește eleganța design-ului, ci și interiorul frigiderului; acesta dispune de iluminare LED, ce oferă nu doar un aspect mai plăcut, ci contribuie și la economisirea de energie – sistemul utilizează cu până la 75% mai puțină electricitate decât iluminarea convențională.

Toate aceste trăsături sunt dublate de o funcţionare eficientă a frigiderului, care favorizează reducerea consumului de energie. RL60 a fost gândit să respecte normele de conservare ale mediului și se încadrează în clasa energetică A+++. Sistemul ecologic Smart Eco maximizează eficiența energetică prin intermediul senzorilor inteligenți, ce monitorizează constant parametrii de temperatură, si prin ajustarea funcționarii compresorului în funcție de modul de utilizare. În plus, RL60 beneficiază de sistem No Frost, ce previne formarea gheții și a condensului în interiorul frigiderului și oferă costuri de funcţionare reduse.

Pentru a se adapta la orice preferinţă de design interior, RL60 este disponibil în versiunea cu finisaj din inox, într-un design minimalist, perfect pentru toate locuințele moderne. Prețul pentru frigiderul RL60 este de aproximativ 3.500 de lei.