Au fost stabilite noi reguli pentru români, pe care toți avem obligația să le respectăm. De această dată vizați sunt cei care iubesc să meargă la mall și să vadă un film.

După ce COVID-19 a produs schimbări fără precedent, acum avem șansa să ne bucurăm de lucrurile ce altădată le făceam destul de frecvent.

După șase luni, proiecțiile de film s-au reluat în sălile din București. Lanțurile de cinematografe au luat mai multe măsuri în contextul pandemiei de COVID-19.

Una dintre măsuri îi vizează pe spectatori, care trebuie să lase câte un loc liber între ei. Cuplu sau nu, soț și soție sau nu, toți au obligația de a respecta această nouă regulă.

Atunci când stau la coadă să-și cumpere bilet, românii sunt obligați să respecte distanța socială, adică să stea la o depărtare de un metru și jumătate față de celelalte persoane. Au obligația de a purta masca de protecție. Înainte de a intra în sala de film, trebuie să ne dezinfectăm pe mâini cu gel antiseptic.

Mulți dintre noi suntem mari iubitori de floricele, cola sau nachos. Acestea se pot cumpăra, dar trebuie consumate cât mai repede.

Dacă înainte biletul de intrare la cinematograf era rupt, acum acesta va fi doar scanat.

Pentru respectarea distanțării sociale, între scaunele ocupate va fi lăsat câte un loc liber. Excepție o vor face minorii de sub 12 ani, care pot să se așeze lângă însoțitorii lor.

Potrivit unui comunicat de presă, Cinema City România a redeschis de vineri, 11 septembrie, cinematografele pe care le deține în întreaga țară, acestea fiind răspândite în 26 de multiplexuri aflate 19 oraşe, cu un total de 233 de săli. Firma oferindu-le cinefililor astfel ocazia de a se bucura, din nou, de filme pe marele ecran și de cea mai bună experiență cinematografică, în siguranță, respectând toate reglementările și măsurile stabilite de autorități.