Senatorul PNL, Florin Cîțu, a făcut o listă cu persoanele cu persoanele care au confiscat banii de pensii. El a susținut că toți cei de pe listă au încălcat aproape un sfert din codul penal. „Faptele lor fiind agravante pentru ca au premeditat acest jaf”, a susținut acesta.

Acesta a postat pe pagina de socializare urmărul mesaj:

Lista rusinii!

Romani care fura de la romani.

Exact acum un an va spuneam ca Dragnea o sa va fure banii din pensiile private. Am avut dreptate. Inca o lectie pentru trompetele sinecuriste ale PSD-ului.

Ieri la ordinul lui Dragnea guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta prin care pune cruce administrarii private a pensiilor in Romania.

Mai mult ASF este partasa la acest jaf. Ce “analiza” a facut ASF de a fost de acord sa reduca cerintele de capital social TOCMAI pentru investitii in proiectele PPP ale guvernului? Acest tip de investitii, cu grad mare de risc de FALIMENT, cer mai mult capital nu mai putin. Mai ales cand este vorba de un guvern fara experienta in acest domeniu. Conducerea ASF va da un raspun in Parlament!

Am decis ca e momentul sa ii facem sa raspunda pentru asta.

Nu credeam ca voi face acest lucru vreodata. Astazi deschid public o lista cu persoanele care v-au confiscat banii din pilonul II de pensii.

Liviu Dragnea
Darius Valcov
Eugen Teodorovici
Viorel Stefan
Cristian Socol
Dan Armeanu
Viorel Badea
Olguta Vasilescu
Marius Budai

Lista ramane deschisa.

Toti cei de pe lista au incalcat aproape un sfert din codul penal. Faptele lor fiind agravante pentru ca au premeditat acest jaf.

In primele zece zile dupa preluarea guvernarii de PNL, toti cei de pe lista vor primi plangeri penale.

Locul lor este alaturi de Dragnea.

In PNL, mai multe departamente lucreaza pentru a creea o asociatie formata din cei 7 milioane de pagubiti ca acestia sa-si recupera prejudiciul.

Ma adresez acum celor 7 milioane de beneficiari ai pilonului II de pensii.

Duminica mergem la VOT!

Nu uitati ca PSD v-a furat banii de pensii.

#RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniaLiberala„, a scris liberalul pe pagina sa de Facebook.