Nicuşor Dan anunţă că CGMB a votat o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei şi că cea mai mare parte din bani vor ajunge la spitale.

Fonduri suplimentare au fost alocate şi la Administraţia Străzilor, precum şi pentru întreţinerea parcurilor

”Azi în Consiliul General al Capitalei s-a votat rectificarea bugetară, așa cum era de așteptat și de dorit pentru bucureșteni. E o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei, cea mai mare parte din acești bani urmând să fie folosită pentru spitale. De asemenea, fonduri suplimentare vor merge către Administrația Străzilor, pentru întreținerea parcurilor, pentru acoperirea costurilor în creștere cu iluminatul public din Capitală, dar și pentru plata unor datorii din trecut.

El subliniază că această rectificare bugetară permite reluarea lucrărilor pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea

”Subliniez că această rectificare bugetară ne permite să reluăm în sfârșit lucrările pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea, operațiune care acum poate începe.”

”Mulțumesc consilierilor generali”

Primarul Capitalei precizează că este recunoscător consilierilor cu care a colaborat.

”Mulțumesc consilierilor generali ai USR PLUS, PNL și PMP, care au înțeles că, dincolo de situația politică la nivel național, e foarte important să lucrăm în continuare, împreună, pentru interesul orașului.”, scrie pe Facebook, Nicușor Dan.