Astfel, un litru de Euro Diesel 5 se vinde la stația din strada Mihai Eminescu la prețul de 5,95 lei, în scădere față de nivelul de 5,97 de lei cât ajunsese la finalul săptămânii trecute.
Benzina premium fără plumb 95 costă 5,77 de lei, în scădere tot cu doi bani, de la 5,79 de lei. Prețul unui litru de Top Premium 99+ a fost redus de asemenea cu doi bani și a ajuns la 6,14 lei, de la nivelu de 6,16 lei.
Modificarea de doi bani este de fapt o variație în marja practicată față de prețul de referință, marjă care este de 5%. Astfel, la unele stații Petrom, prețul benzinei a crescut cu 2 bani. De exemplu, la stația din Pipera, prețul pentru Euro Diesel 5 a crescut de la 5,95 la 5,97 de lei.
La doar o zi după ce au afirmat că "va continua politica de creştere moderată a preţurilor", Petrom a scumpit motorina cu 9 bani, iar benzina cu 12 bani.
Mai multe fotografii au apărut în cursul nopții, care par să confirme o serie de informații privind o explozie apărută la o conductă de petrol în Arabia Saudită.

Prețul barilului de petrol a atins în scurt timp pragul de 110 dolari, însă acum a revenit la nivelul de 108 dolari.