Cazul Caracal bubuie pur și simplu. Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că a ucis două fete nu a fost singur. Surse din interiorul anchetei vorbesc despre legătura acestuia cu o reţea de trafic de persoane cu ramificaţii în Italia, Anglia şi Germania. Dincă le prezinta proxeneţilor femei din România.

Și asta nu e tot. Potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, există mai multe foraje, tuneluri şi puțuri înfundate. Varianta potrivit căreia Dincă ar fi făcut şi alte victime nu este exclusă.

Gheorghe Dincă, spun surse apropiate anchetei, ar fi fost în atenţia poliţiştilor din Craiova de dinainte că Alexandra să sune la 112 şi să anunţe că a fost răpită. Anchetatorii ar fi avut numele lui şi date despre autoturismul pe care îl conducea de cel puţin zece zile, maşina care ar fi fost filată inclusiv de Brigada de Operaţiuni Speciale din Craiova.

Aceleaşi surse susţin că bărbatul ar fi fost implicat într-o reţea de trafic de persoane care acţiona în Italia, Anglia şi Germania. Din grupare ar face parte şi fiul suspectului, conform ProTV.

Anchetatorii încearcă acum să dea de urma celor pe care bărbatul le-ar fi dat pe mâna proxeneţilor.

Anchetatorii au urcat şi la etajul casei suspectului ca să caute probe.

Ipoteza conform căreia Dincă ar fi făcut mai multe victime decât a recunoscut nu este exclusă de anchetatori. Dispariţia, în împrejurări încă neclare, a mai multor fete din zona de sud a ţării este investigată.

Ca să nu stârnească un val de isterie, poliţiştii au ales să nu vorbească despre aceste cazuri până nu vor avea confirmarea clară că au sau nu legătură cu suspectul din Caracal. Ar fi vorba despre cel puţin 5 fete care ar corespunde profilului unei potenţiale victime de-a lui Gheorghe Dincă.

Ca să îi facă un profil cât mai complet lui Dincă, anchetatorii verifică acum atent toate lucrurile de la el din casă. Pe lângă cele trei telefoane găsite la perchiziile de până acum, ar mai fi fost găsit încă unul. Toate urmează să fie expertizate.

Gheorghe Dincă are şi un profil pe o reţea socială, care urmează să fie analizat pentru a se vedea dacă nu cumva bărbatul îl folosea ca să găsească eventuale victime.