Forza Rossa Caffé le propune pasionaţilor de automobile și de competiții un loc dedicat, în care să se întâlnească și să împărtășească pasiunea comună pentru automobilele sport/lux și pentru curse. În local se vor putea viziona în direct Grand Prix-urile de Formula 1 sau alte competiții internaționale de automobile.
“Ne dorim un loc special, în care oamenii pasionaţi de cele mai luxoase maşini din lume, de cele mai rafinate mâncăruri, de cele mai fine vinuri şi de cea mai bună cafea să se poată întâlni, sta de vorba şi împărtăşi pasiunile comune. Ne propunem ca prin inaugurarea Forza Rossa Caffé să deschidem în România o nouă eră în care să cultivăm luxul, eleganţa şi rafinamentul culinar al celor mai bune restaurante ale momentului, pe care am avut șansa să le descopăr în lumea întreagă,” a declarat Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa.

Localul le propune pasionaţilor de gastronomie un meniu rafinat, inspirat din bucătăria italiană și internaţională. Produsele proaspete sunt alese cu grijă şi pregătite după metode unice, create de bucătarul şef al cafenelei-restaurant, discipol al lui Ferran Adria.
Forza Rossa Caffé se află în Bucureşti, pe Calea Victoriei nr. 1-5, lângă Ferrari Store. Va fi deschisă începând de săptămâna viitoare, zilnic de la 10.00 la 00.00 şi va avea valet parking.