Fanii renumitului lanț de restaurante au fost divizați după ce au aflat „ingredientul secret“ din sosul KFC, conform The Mirror.

Conform imaginilor prezentate în documentar, unul din ingredientele secrete ale sosului sunt rămăşiţele de pui rămase din prăjeală. Mărturiile au dus la reacţii diverse în rândul fanilor KFC.

În timp ce unii clienţi au mărturisit că li s-a făcut rău când au aflat reţeta, alții au mărturisit că nu au de gând să renunţe la el.

Cum este realizat renumitul sos KFC

Anne Walker, care face sosul în Buckshaw, Lancashire, a declarat că sosul este făcut prin combinarea a 3,5 litri de apă şi a două linguri de „resturi“ de pui KFC. Aceasta a precizat că există şi un „ingredient magic“, pe care nici personalul nu are voie să-l afle. Cele trei ingrediente se amestecă bine, după care amestecul se introduce în cuptorul cu microunde.

„Sunt o mare susţinătoare a faptului că dacă nu ai mânca tu aşa ceva, nu ar trebui să te aştepţi ca altcineva să o facă“, a mai explicat reprezentanta KFC.

Reacțiile au venit la scurt timp după apariția documentarului respectiv.

„Eww, aşa fac ei sosul #insidekfc”, a spus o persoană după ce a văzut cum este făcut sosul. „Tocmai am urmărit #insidekfcatchristmas, iubesc sosul KFC, ştiam cum se face, dar uitându-mă la acea femeie făcându-l, mi-a fost rău!”, a spus o altă persoană. „Sosul KFC este ceva divin. Îl avem la cina de Crăciun de familie, nu e glumă!”, a spus un alt fan al lanțului de restaurante.

Răspunsul oficial al KFC a fost scurt și la obiect.

„Da, poate realizarea sosului nu pare sexy; dar oricine spune că Bisto are un gust mai bun este un mincinos. #Insidekfc”, a răspuns compania pe Twitter.