Joi, pe data de 29 decembrie, omul de afaceri Doruleț Morcovescu, în vârstă de 61 de ani, și-a pus capăt zilelor în camera hotelului pe care îl deținea. Echipajul ambulanței venite la fața locului nu a mai putut, din păcate să facă nimic pentru a-l salva.

Fiica sa a făcut primele declarații

Alexandra Morcovescu, fiica regretatului om de afaceri, a făcut primele declarații după moartea tragică a tatălui său.

„Cutremuraţi în adâncul sufletului nostru, la acest sfarșit de an, vă aducem cumplita veste a plecării dintre noi, la cele veşnice a tatălui nostru, Doruleț Morcovescu. Va anunțăm cu adâncă durere si profund regret ca cel care a fost iubitul nostru tată si soț, Doruleț Morcovescu a plecat dintre noi, după o viață de munca si devotament. A fost un om vesel, cald, generos cu cei din jur, săritor, cu o putere de muncă uluitoare, un om care știa să se bucure de viață si să-i facă fericiți pe cei din jurul lui.

În aceste clipe de grea cumpănă, îi aducem un ultim omagiu. Durerea pe care o resimțim, în aceste momente, este nemarginită și de nedescris în cuvinte, neputința fiind singurul sentiment care a pus stăpânire pe familia noastră. Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi preţuit. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!”, a spus aceasta.

„Tatăl meu nu s-a sinucis din cauza datoriilor”

După ce în presă au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Doruleț Morcovescu s-a sinucis din cauza datoriilor, fiica sa a vrut să asigure că nu este adevărat.

„În aceste momente grele pentru familia mea, doresc să solicit întregii prese, căreia îi multumesc că ne este alături în aceste momente grele, să transmită opiniei publice informații corecte despre trecerea in nefiintă a tatălui meu. Prin urmare, fac următoarea precizare. Tatăl meu NU s-a sinucis din cauza datoriilor, de aceea, de dragul corectitudinii, solicit tuturor jurnaliștilor care au făcut speculații în acest sens să rectifice știrea. În realitate, tatăl meu a fost un om curajos care, in 30 de ani de activitate, în domeniul HORECA, nu s-a dat niciodată bătut, din contră a luptat și a construit o afacere care îi va purta amprenta mulți ani de acum încolo.

Și au fost destule situații grele, ținând cont de starea economică a țării în care trăim. Aș dori să se înțeleagă foarte clar faptul că tatăl meu suferea de mai mulți ani de depresie, generată de alte boli, acesta fiind momentul de slăbiciune care, din păcate pentru familia noastră, a dus la această grea pierdere. Vă rog respectuos sa țineți cont de această precizare în memoria tatălui meu”, a declarat Alexandra Morcovescu.

Doruleț Morcovescu activa în industria ospitalității și era unul dintre puținii milionari în euro din județul Prahova.