Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV, a susținut că în spatele agitației provocate la postul său de televiziune s-ar afla generalul (r) SRI Florian Coldea. Patronul Realitatea TV a făcut această legătură după ce a analizat poziţionarea publică a unor invitaţi ai Realităţii. Reamintim că mai multe persoane care erau invitate în mod frecvent în emiunea de seară a postului de televiune au anunţat că nu vor mai onora invitaţiile până când nu vor fi primiţi înapoi pe post. Este vorba de Rareş Bogdan, Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu. 

„Singurul lucru interesant și folositor din telenovela Rareș Bogdan este că, analizând poziționarea publică a unor invitați de la Realitatea TV l-am identificat pe generalul Florian Coldea în spatele acestei operațiuni. Nu-i mare surpriză, dar e utilă. Vom renunța la colaborarea cu „trompetele” lui Coldea. Este ceva benefic pentru dezbaterea publică din România, în mod sigur”, este mesajul pe care Gușă l-a transmis joi seară la Realitatea Tv.

Dan Andronic, patron ziarului Evenimentul zilei, a declarat joi, în platoul Realitatea TV, că în această seară ar urma să aibă loc o întâlnire între Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan. „Conflictul a escaladat într-un mod copilaresc. Eu îi cunosc demult pe Gușă și Bogdan. Am avut relații și mai bune și mai rele, dar în general am comunicat… Cert este că în seara asta vor avea loc discuții între Rareș și Cosmin, undeva în Bucuresti. Sper să se lămurească…E foarte mult orgoliu la mijloc”, a mai spus Andronic.