Multă vreme s-a vorbit pe tema salariului pe care-l încasează lunar Teo Trandafir de la Kanal D. Cu 25 de ani de experiență în televiziune, Teo poate negocia orice salariu, însă după cum chiar ea declară, a învățat încă din primii ani ai carierei sale că nu trebuie să pună preț pe greutatea plicului.

„Îmi aduc aminte de o perioadă în care aveam salariul de 2.000 de lei, o vreme când această sumă nu era mare lucru. Doar că eram plătită în banconte mici și, la final de lună, primeam banii în plic, alături de fluturașul de salariu. Aveam senzația că am câștigat considerabil. Într-o bună zi, m-au plătit în bancnote mari, aceeași sumă. Patru bancnote. M-am speriat îngrozitor și țin minte că am plâns. Pentru mine a fost o lovitură fantastică. Nu înțelegeam la vârsta aceea că valoarea banilor nu stă în greutatea plicului” a declarat Teo Trandafir, conform Libertatea.

Teo are un salariu mare ținând cont că prezintă două show-uri la Kanal D

Pe lângă emisiunea „Teo Show” pe care o are de câțiva ani, Teo este și cel mai nou moderator al celui mai iubit concurs din lume, „Vrei să fii milionar?”, emisiune în care concurenții au șansa să câștige marele premiu de 1.000.000 de lei, lucru care o face extrem de fericită.