Milionarul care vrea să se infecteze voluntar cu coronavirus, Viorel Cataramă, șochează din nou. Omul de afaceri ocupă o funcție extrem de importantă într-o instituție prestigioasă.

S-a aflat adevărul despre Viorel Cataramă

Viorel Cataramă este vicepreședintele filialei din România a Crucii Roșii. Acesta ONG a adunat cele mai multe fonduri din donații și sponsorizări, de la debutul crizei coronavirusului. Din conducerea Crucii Roșii Române mai fac parte Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române (președinte) și Raed Arafat (care este, alături de Viorel Cataramă, unul dintre cei 6 vicepreședinți).

Viorel Cataramă nu este doar om de afaceri și politician, ocupă și această funcție importantă la Crucea Roșie Română. ONG-ul s-a implicat activ în gestionarea crizei coronavirusului, inclusiv prin sprijinirea spitalelor cu echipamente și aparatură, și a primit, la rândul său, donații în bani.

„Imunizarea de grup ar fi o soluţie mai bună pentru România, iar politica statului acasă a fost o măsură greşită”, a șocat Cataramă care apoi s-a dus într-o localitate afectată grav de COVID-19.

Societatea Națională de Cruce Roșie din România a transmis că declarațiile lui Viorel Cataramă pe această temă nu reprezintă poziția oficială a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, conform hotnews.ro.

Viorel Cataramă a cerut să fie lăsat să se interneze într-un spital unde sunt tratați pacienți cu coronavirus, pentru a se putea infecta. După ce a fost refuzat, a anunțat public că a mers în comuna Bărbuleşti, din județul Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate cu coronavirus, în încercarea de a se infecta.

„În momentul în care plec de aici voi fi singur, merg direct acasă şi mă izolez, astfel încât să aştept rezultatul”, a declarat Viorel Cataramă căruia procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni i-au deschis dosar penal.