S-a aflat adevărul despre Diana Şoşoacă! Senatoarea care s-a remarcat prin scandaluri şi a devenit simbolul antivacciniştilor din România a dat cărţile pe faţă. S-a aflat totul despre excentrica prezenţă a celor de la AUR.

Secretul Dianei Şoşoacă

S-a aflat marele secret al senatoarei Diana Şoşoacă. Parlamentarul care a şocat toată România prin apariţiile sale publice şi poziţiile extrem de controversate anti vaccin s-a decis să facă totul public.

Senatoarea Diana Şoşoacă, unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai AUR, şi-a făcut publică averea. Şoşoacă a publicat pe site-ul Senatului declaraţia sa de avere, conform legii.

Ce avere are Diana Şoşoacă?

Potrivit acestui document, senatoarea deţine mai multe terenuri şi locuinţe, obiecte de artă moştenite din familie, dar şi conturi bancare în care se află aproximativ 15.000 de euro.

La capitolul ”terenuri”, Şoşoacă deţine un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi trei terenuri intravilane în Vâlcea şi Dâmbovița.

Senatoarea mai are două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul Opel Corsa, care a fost cumpărat în 2015.

La capitolul ”bunuri”, Diana Şoşoacă deţine mai multe obiecte de artă dobândite „din familie”, care au o valoare estimată de 5.000 de euro.

De asemenea, senatoarea AUR mai are patru conturi bancare, unde, în total, se află peste 16.000 de euro.

Pe de altă parte, în declaraţia de avere se mai precizează faptul că aceasta deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde, în anul 2020, a obţinul suma de 250.000 de lei. La acest cabinet este angajat ca secretar şi soţul Dianei Șoșoacă. El obţine 28.000 de lei pe an.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea