'Noi nu avem dreptul şi nicio intenţie de a interveni în procesul alegerilor din SUA; şi fără noi există o mulţime de probleme acolo', a reiterat Peskov, calificând drept o chestiune internă a Statelor Unite 'problema combaterii fraudei în alegerile prezidenţiale'. 

Conform Agerpres, anterior, Donald Trump declanşase un adevărat scandal în Statele Unite, afirmând că ar putea pierde alegerile numai în cazul unor fraude masive, fără a oferi vreo probă în sprijinul declaraţiei sale, aminteşte agenţia de presă citată. 

În acelaşi timp, Dmitri Peskov a respins declaraţiile potrivit cărora Kremlinul ar fi colectat informaţii denigratoare despre candidata democrată Hillary Clinton în scopul lansării unei campanii de dezinformare privind alegerile din SUA, potrivit RIA Novosti. 

Conform presei, SUA, care au acuzat Moscova de ingerinţă în campania electorală din Statele Unite, nu se aşteaptă la un atac cibernetic de anvergură în ziua alegerilor, ci mai degrabă la apariţia unor documente false în scop de dezinformare.