“Clienţii care vor alege să treacă la o tehnologie superioară vor primi gratuit un router wireless compatibil cu noua tehnologie. Până la data de 15 decembrie 2011, orice client interesat de această ofertă poate suna la 1930, apel gratuit din reţeaua Romtelecom, sau poate merge în cel mai apropiat magazin al companiei pentru a verifica dacă este eligibil şi pentru a solicita migrarea”, se arată într-un comunicat al companiei.

Odată cu migrarea către o tehnologie superioară de tipul celor menţionate clienţii vor beneficia de viteze de download de până la 100 Mbps şi vor avea acces la serviciul de televiziune Dolce Interactiv.

Tot din această lună,  Romtelecom le oferă gratuit clienţilor săi care folosesc servicii Clicknet pe baza tehnologiilor VDSL şi fibră optică (FTTB), viteze superioare de upload, de până la 5 ori mai mari decât în prezent. De această creştere beneficiază clienţii existenţi care au abonamentul Clicknet Power pe tehnologie VDSL,  precum şi cei care au abonamente Play şi Power, pe tehnologie de fibra optică (FTTB).

Clienţii noi care se abonează la unul dintre aceste abonamente şi au la dispozitie una dintre tehnologiile menţionate mai sus, beneficiază, de asemenea, de aceasta viteză de upload.