Începând din 12 iunie, Romtelecom Clicknet introduce o nouă ofertă ce combină accesul la internet de mare viteză cu consola de jocuri Wii de la Nintendo. În funcţie de perioada contractuală şi de tipul de abonament ales, consola de jocuri poate fi primită şi gratuit.

Romtelecom va oferi, fără costuri adiţionale, o consolă de jocuri Wii noilor săi clienţi persoane fizice pentru abonamentele de internet broadband cu viteze de 6 Mbps în cazul contractelor pe 3 ani, de 8 Mbps pentru contractele pe 2 ani şi de 20 Mbps pentru contractele de 1 an. Pentru abonamentele cu viteze de 2 şi 4 Mbps, preţul consolei va fi redus cu până la 59% în comparaţie cu preţul de listă. Abonamentele la internet au preţuri ce variază între 9,52 euro (TVA inclus) pe lună pentru o viteză de 2 Mbps şi 46,41 euro (TVA inclus) pentru o viteză de 20 Mbps. Oferta include activarea gratuită a serviciului şi reduceri de până la 68% pentru preţurile modemurilor.

“Romtelecom şi-a obişnuit deja clienţii cu premiere şi suntem hotărâţi să menţinem această tradiţie. Romtelecom vă oferă o formă excelentă de entertainment. Anunţăm astăzi prima ofertă de pe piaţa locală ce combină o conexiune la internet şi o consolă de jocuri. Suntem siguri că această consolă va fi folosită atât de copii, cât şi de adulţi şi va aduce în casa fiecărui client plăcerea de a exersa în aer liber,” a declarat Yorgos Ioannidis, Director General al  Romtelecom.

Oferta va fi valabilă până la 15 august. În această perioadă, în magazinele Romtelecom vor fi amenajate zone demo unde pot fi testate atât conexiunea la internet, cât şi consola. Astfel de zone vor fi de asemenea amenajate şi în cadrul festivalului de muzică B’estfest, între 1 şi 5 iulie, unde toţi participanţii vor putea afla şi testa noua ofertă. 

Pentru clienţii care doresc numai conexiune la internet, Romtelecom oferă 3 luni gratuite de abonament la internet pentru contractele de 1 an, 6 luni gratuite pentru abonamentele de 2 şi 3 ani şi modem şi activarea serviciului gratuite în funcţie de tipul de abonament şi perioada contractuală.