Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2012 şi include servicii de internet cu viteze de până la 100 Mbps (Clicknet Power), în funcţie de tehnologia disponibilă, televiziune prin tehnologie IPTV (iDolce) care include până la 120 canale TV sau televiziune prin satelit (Dolce) care are până la 98 de canale TV, precum şi abonamente de voce de bază.

Pachetele sunt disponibile în următoarele variante:

„Când am conceput aceste pachete am avut în vedere clienţii care îşi doresc cea mai mare viteză la internet şi caută divertisment de calitate prin serviciile de televiziune. Încurajaţi de succesul noilor pachete, care au depăşit estimările noastre iniţiale, lansăm astăzi noi pachete de servicii de comunicaţii complete pentru familie, la preţuri foarte atractive, care încep de la numai 59 lei cu TVA inclus. În plus, ne diferenţiem prin faptul că oferim cea mai completă experienţă de utilizator, mai precis cel mai diversificat conţinut pentru TV, cele mai multe servicii cu valoare adăugată pentru internet, precum Wi-Fi, antivirus,  asistenţă PC, servicii online suplimentare şi un serviciu de calitate de relaţii cu clienţii,” a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie şi Comercial Rezidenţial, Romtelecom.

Echipamentele aferente serviciilor de voce şi internet din aceste pachete sunt oferite în custodie şi includ un telefon fără fir Siemens şi un router Wi-Fi. Echipamentele pentru serviciul de televiziune se oferă în chirie, cu plata lunară începând cu 1,4 euro (fără TVA).

La RCS&RDS, un pachet care conţine televiziune (82 canale), internet cu viteze de până la 100 Mbps şi telefonie fixă costă 69 de lei, însă operatorul oferă în acest preţ şi telefonie mobilă cu convorbiri nelimitate în reţea.