Compania Rompetrol operează o rețea de 76 de puncte de distribuție și are în plan deschiderea a două benzinării în perioada următoare. Staţia este amplasată în oraşul Chişinău, pe strada Trandafirilor nr 24. Rompetrol Moldova are cea mai mare acoperire în municipiul Chișinău, cu peste jumătate din numărul total de stații amplasate în capitală, fiind lider în această zonă față de ceilalți operatori importanți de pe piața produselor petroliere din Republica Moldova.

Lucrările de construcție au fost realizate în acord cu elementele definitorii ale conceptului de distribuție lansat de KMG International în România în 2013. Stația dispune de magazin și este dotată cu echipamente moderne, pompe rapide cu sisteme multimedia și un sistem modern de iluminat cu tehnologie led care permite un consum redus de energie. Clienţii pot beneficia de întreaga gamă de produse de calitate (benzină Premium 95, benzină Efix 95, benzină Efix S 98, motorină Euro 5, motorină Efix și GPL), obținute în cadrul rafinăriei Petromidia, cea mai mare rafinărie din Romania și una din cele mai moderne din sud-estul Europei. Rompetrol Moldova este prezentă pe piața locală din 2002, având peste 700 de angajați. Este în topul celor mai mari importatori din Republica Moldova, precum și printre primii 3 distribuitori de carburanți pe segmentul de retail al pieţei locale. De asemenea, este prima companie petrolieră din Republica Moldova ce operează în acord cu standardele internaţionale ISO, obținând în 2012 certificarea pentru managementului calităţii, mediului şi a sănătăţii în muncă.

Pe lângă cele 76 de staţii de distribuție, compania mai operează 4 stații proprii care vând exclusiv GPL, un depozit petrolier în Chişinău și un depozit GPL în satul Târnova, Donduşeni. În 2015, Rompetrol Moldova a achitat drepturi de import și TVA și a efectuat plați la fondul social și medical de aproximativ 30 de milioane USD.

Compania are ca obiectiv continuarea extinderii rețelei de benzinării și modernizarea stațiilor existente, inclusiv deschiderea de noi magazine în incinta stațiilor de alimentare, ceea ce va permite consolidarea poziției sale de lider pe piața Republicii Moldova.