Compania Rominserv, contractorul general al grupului Rompetrol, va moderniza trei centrale termice din municipiul Onesti, in baza unui contract cu o valoare de 1,65 milioane dolari.

Ca urmare a castigarii licitatiei organizate de Termon Onesti si a semnarii contractului, cele trei centrale termice de cartier vor beneficia de probe, teste si alte lucrari de imbunatatire din partea Rominserv.

Participarea companiei la modernizarea sistemului de alimentare centralizata cu energie termica din Onesti a fost initiata in aceasta luna, lucrarile urmand sa fie finalizate in termen de patru luni.

“In perioada urmatoare vom participa si la alte licitatii, avand posibilitatea reala de a creste valoarea comenzilor pe care le vom executa pentru clientii si partenerii nostri”, a declarat Cristian Hubati, directorul general al Rominserv.

La licitatie au mai participat inca trei firme de profil: Copidem, DMC si Gironao.

Rominserv desfasoara lucrari de modernizare si mentenanta pentru centralele termice inca din anul 2003, prin Rominservices Therm, ca urmare a unui parteneriat public – privat incheiat cu Primaria Municipiului Mangalia.

Sursa: Rompetrol, 12 iulie 2006